Yoga docent en therapeut

Mijn naam is Hans Op den Buijsch. Na mijn Atheneum-b heb ik in Tilburg de Academie voor Lichamelijke Opvoeding gevolgd en ben 7 jaren werkzaam geweest als docent op diverse onderwijsinstellingen. Tijdens die periode heb ik me bijgeschoold tot energietherapeut en yogadocent.

Vanaf 1987 heb ik me zelfstandig gevestigd als yogadocent en energietherapeut in Tilburg onder de naam Yogacentrum Den Besterd in de wijk Loven/den Besterd. Sinds 2002 heb ik mijn praktijk aan huis in de wijk Zorgvlied onder de nieuwe naam Yogacentrum Oost-West.

Als yogadocent heb ik op diverse locaties gewerkt. In een buurtcentrum, een activiteitencentrum, de penitentiaire inrichting Nieuw Vosseveld, als gast-docent binnen diverse scholen en sinds jaren ben ik verbonden aan het Sportcentrum van de Universiteit Tilburg. Zo heb ik met verschillende doelgroepen mijn inzichten kunnen verrijken.

Mijn spirituele interesse was al vroeg gewekt. Op mijn 18 ben ik Transcendente Meditatie™ gaan doen. Daarna heb ik me na mijn studies verdiept in vele cursussen zoals intuïtieve ontwikkeling en Boeddhisme. Met name het Tibetaans Boeddhisme heeft mijn interesse. En sinds 1999 zit ik een studiegroep, die wekelijks samenkomt om de diverse onderwerpen van het Boeddhisme te bestuderen en er over te mediteren.

Tilburg Yoga Centrum Oost West

Yoga docent en therapeut

Mijn naam is Hans Op den Buijsch. Na mijn Atheneum-b heb ik in Tilburg de Academie voor Lichamelijke Opvoeding gevolgd en ben 7 jaren werkzaam geweest als docent op diverse onderwijsinstellingen. Tijdens die periode heb ik me bijgeschoold tot energietherapeut en yogadocent.

Vanaf 1987 heb ik me zelfstandig gevestigd als yogadocent en energietherapeut in Tilburg onder de naam Yogacentrum Den Besterd in de wijk Loven/den Besterd. Sinds 2002 heb ik mijn praktijk aan huis in de wijk Zorgvlied onder de nieuwe naam Yogacentrum Oost-West.

Als yogadocent heb ik op diverse locaties gewerkt. In een buurtcentrum, een activiteitencentrum, de penitentiaire inrichting Nieuw Vosseveld, als gast-docent binnen diverse scholen en sinds jaren ben ik verbonden aan het Sportcentrum van de Universiteit Tilburg. Zo heb ik met verschillende doelgroepen mijn inzichten kunnen verrijken.

Mijn spirituele interesse was al vroeg gewekt. Op mijn 18 ben ik Transcendente Meditatie™ gaan doen. Daarna heb ik me na mijn studies verdiept in vele cursussen zoals intuïtieve ontwikkeling en Boeddhisme. Met name het Tibetaans Boeddhisme heeft mijn interesse. En sinds 1999 zit ik een studiegroep, die wekelijks samenkomt om de diverse onderwerpen van het Boeddhisme te bestuderen en er over te mediteren.

Tilburg Yoga Centrum Oost West