Van 13-20 oktober 2019, tijdens de herfstvakantie, wordt er een yogaweek georganiseerd in Andalusië, dicht bij Malaga.

De retraite omvat het volgende:
– verblijf
– verzorgde accommodatie met zwembad
– heerlijk ontbijt, lunch en diner
– koffie, thee, water, fruit
– transfer van en naar het vliegveld
– yoga workshop, 2 lessen per dag
– meditatie
– excursie door El Chorro en een wandeltocht door de bergen
– paëlla kookmiddag
– en als kers op de taart…een massage

Yoga retreat Malaga – Elke dag beginnen we met een relaxte yoga-les op het terras, waar je de fraaiste vergezichten hebt. Daarna ontbijten we aan de rand van het zwembad met verse gerechten, heerlijke broodjes en fruit.

Er worden 2 excursies georganiseerd. We gaan wandelen in het prachtige El Torcal-gebergte en gaan de rotspartijen van El Chorro bekijken en heerlijk zwemmen in de meren van Ardales. Bij de meren, waar we echt één zijn met de natuur, houden we een picknick op een plek die je het gevoel geeft op een onbewoond eiland te zitten. Als het seizoen ernaar is, plukken we onze eigen sinaasappels.

Natuurlijk kun je altijd genieten van de rust, de natuur of gewoon lekker in de zon met een boek of een lekker glas wijn. Ook is het mogelijk om marktjes te bezoeken. Een bezoek te brengen aan Malaga of Marbella. Of heerlijke tapas eten bij een authentiek Spaans restaurant.

Normaal betaal je voor deze week €980,- Aangezien ik de lessen verzorg betaal je €890,- . Er zijn 14-17 slaapplaatsen. Ik streef naar een groep van ongeveer 10.

Het landgoed betreft 2 villa’s, 2 kleine zwembaden, diverse terrassen met heerlijke ligbedden, hangmatten en een prachtig uitzicht.

Niet inbegrepen Yoga retreat Malaga:
– vlucht van en naar Malaga
– een eventuele annuleringsverzekering

Het wordt een echte ontspannen week in het mooie Andalusië. De bijgevoegde foto’s geven een impressie.

Tilburg Yoga Centrum Oost West

Hatha YogaEnergietherapieBewegingstherapieMeditatie & Boeddhisme. Persoonlijke begeleiding en correcties, doordat er gewerkt wordt in groepen van maximaal 12. Prima parkeergelegenheid. We zitten dichtbij het centrum van Tilburg in de wijk Zorgvlied.