Na een geweldige ervaring in het najaar 2019 wordt er opnieuw een yogaweek georganiseerd rond de herfstvakantie, van 23 oktober tot en met 30 oktober, in het prachtige Andalusië, dicht bij Malaga.

De retraite omvat het volgende:
– verblijf
– verzorgde accommodatie met zwembad
– heerlijk ontbijt, lunch en diner
– koffie, thee, water, fruit
– transfer van en naar het vliegveld
– yoga workshop, 2 lessen per dag
– meditatie
– wandeling door de El Chorro-kloof, El Caminito del Rey (“het Koningspaadje”) en zwemmen in de meren van Ardales
– wandeling in het El Torcal-gebergte
– en een massage of een ademsessie op maat

Elke dag beginnen we met een ontspannen yoga-les op het terras, waar je de fraaiste vergezichten hebt. Daarna ontbijten we aan de rand van het zwembad met verse gerechten, heerlijke broodjes en fruit.

Er worden 2 excursies georganiseerd. We gaan wandelen in het prachtige El Torcal-gebergte en gaan de rotspartijen van El Chorro bekijken, waar we een heel bijzondere wandeling maken over het “koningspaadje” en heerlijk zwemmen in de meren van Ardales. Bij de meren, waar we echt één zijn met de natuur, houden we een picknick op een plek die je het gevoel geeft op een onbewoond eiland te zitten. Als het seizoen ernaar is, plukken we onze eigen sinaasappels.
Natuurlijk kun je altijd genieten van de rust, de natuur of gewoon lekker in de zon met een boek of een lekker glas wijn. Ook is het mogelijk om marktjes te bezoeken, een bezoek te brengen aan Malaga of Marbella, of heerlijke tapas eten bij een authentiek Spaans restaurant.

Normaal betaal je voor deze week €980,- Schrijf je je echter in voor 1 mei dan is er een vroegboekkorting van €75,- Er zijn 14 tot 17 slaapplaatsen. Ik streef naar een groep van ongeveer 10.

Het landgoed betreft 2 villa’s, 2 kleine zwembaden, diverse terrassen met heerlijke ligbedden, hangmatten en een prachtig uitzicht.

Niet inbegrepen:
– vlucht van en naar Malaga
– een eventuele annuleringsverzekering

Het wordt een echte ontspannen week in het mooie Andalusië.
De bijgevoegde foto’s geven een impressie.

Tilburg Yoga Centrum Oost West

Hatha YogaEnergietherapieBewegingstherapieMeditatie & Boeddhisme. Persoonlijke begeleiding en correcties, doordat er gewerkt wordt in groepen van maximaal 12. Prima parkeergelegenheid. We zitten dichtbij het centrum van Tilburg in de wijk Zorgvlied.